Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acoperișul clădirii Arhiepiscopiei Tomisului, distrus de flăcări. Cum arată de sus dezastrul produs de incendiu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Oct, 2022 10:23 2362 Marime text
Incendiu ARhiepiscopie. Foto: facebook/Claboo MediaUn incendiu violent a cuprins în noaptea de sâmbătă spre duminică mansarda clădirii Arhiepiescopiei Tomisului. 

Acoperișul imobilului de patrimoniu a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 800 mp. 

Foto: facebook/Claboo MediaLa lumina zilei se poate observa dezastrul lăsat în urmă de incendiul devastator. Acoperișul este distrus, iar bucăți din acesta sunt adunate în fața clădirii. 

În imaginile surprinse din aer se poate observa dimensiunea dezastrului provocat de incendiul devastator. 

Foto: Facebook/Claboo MediaNoaptea trecută desfășurarea de forțe din partea pompierilor a fost una impresionată, venind în sprijin atât societăți private, cât și primăria. Peste 70 de pompieri au intervenit la incendiul din Piața Ovidiu. 

Potrivit ISU Dobrogea, apelul prin care a fost anunțat incendiul la sediul Arhiepiscopiei Tomisului a fost primit la ora 21.52.

Pompierii au fost informați că la mansarda Arhiepiscopiei din Constanța se manifestă un incendiu.

„La fața locului s-a intrervenit cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de la un operator privat, trei autocisterne de la primărie, o descarcerare, cinci autoscări, patru echipaje SMURD.

Au venit în sprijin autospeciale și de la ISU Tulcea și ISU Ialomița dar nu au intervenit ci au rămas la sediu pentru a putea interveni la alte solicitări.


Din fericie nu au fost victime, nu au fost găsite persoane în interior și nici nu au fost alte persoane care să necesite asistență medicală sau transport la spital”, a transmis Răzvan Parconie, purtătorul de cuvânt ISU.



Sursa foto+video: facebook/Claboo Media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii