Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat suspectat că și-ar fi agresat fosta soție! Individul a distrus și brățara electronică de monitorizare

ro

09 Mar, 2024 18:17 820 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaLa data de 8 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 40 de ani.
 
Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.
 
Din cercetările efectuate s-a stabilit că la data de 12 februarie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei soții, pe care ar fi agresat-o fizic.
 

„La aceeași dată, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe mama fostei soții și ar fi provocat distrugeri autoturismului acesteia, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.
 
La data de 18 februarie a.c., în urma unei alerte semnalate la dispeceratul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, bărbatul ar fi refuzat să comunice cu polițiștii, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis, de instanța de judecată, pentru perioada 15 februarie – 15 august a.c., prin care i-a fost impusă obligația de a de purta permanent un sistem de monitorizare.
 
La data de 22 februarie a.c., ar fi abandonat telefonul mobil ce face parte din sistemul de supraveghere, refuzând să-l mai folosească și încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis, de instanța de judecată“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
La data de 8 martie a.c., ar fi provocat distrugeri brățării electronice ce face parte din sistemul de monitorizare.

Citește și: 

Județul ConstanțaMamă a 3 copii, bătută cu un lemn și un cablu de concubin și obligată să se prostitueze! Suspectul, reținut de polițiști (VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii