Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mamă a 3 copii, bătută cu un lemn și un cablu de concubin și obligată să se prostitueze! Suspectul, reținut de polițiști (VIDEO)

ro

28 Feb, 2024 12:16 1228 Marime text
Foto. IPJ ConstanțaUn bărbat de 23 de ani este suspectat că și-ar fi agresat concubina cu care are trei copii minori. Victima ar fi fost lovită cu un lemn de foc și cu un cablu. Cu toate acestea, în momentul în care oamneii legii i-au propus montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică, victima a refuzat. 

Din primele informații suspectul ar fi agresat-o pe tânăra de 23 de ani din cauza geloziei. Oamenii legii au stabilit că suspectul este cel care ar fi constrâns  victima să întrețină raporturi sexuale cu un alt bărbat, în schimbul sumelor de 200 de lei, respectiv 300 de lei, într-un hotel din municipiul Medgidia.

Ulterior, din cauza geloziei ar fi agresat-o de mai multe ori pe victimă.  

Potrivit IPJ Constnața, la data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și violență în familie.

„Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că acesta ar fi constrâns, o femeie, de 23 de ani, să întrețină raporturi sexuale cu un alt bărbat, în schimbul sumelor de 200 de lei, respectiv 300 de lei, într-un hotel din municipiul Medgidia.
De asemenea, la datele de 17, 24, 25 și 26 februarie a.c., ar fi agresat-o fizic pe persoana vătămată, în locuința comună, astfel că, la data de 27 februarie a.c., polițiștii au emis, față de acesta, ordin de protecție provizoriu.
Persoana vătămată a refuzat montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică.
La data de 27 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanbții IPJ Constnața.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea instituționalizării într-un centru de protecție a persoanei vătămate și a celor trei copii minori ai acesteia.
 
Citește și: 

Șocant! Un pompier și un polițist, acuzați de act sexual cu un minor. Victimele, trei fetițe de 12 și 13 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii