Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Autoturism oprit în mijlocul drumului. Șoferul, un tânăr, sub influența drogurilor

ro

08 Jan, 2021 12:34 2360 Marime text
  • Un tânăr de 22 de ani a fost depistat sub influența drogurilor după ce martorii au sunat la 112 să sesizeze faptul că o mașină este oprită pe mijlocul bulevardului Mamaia.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini din noaptea de 7-8 ianuarie a.c. de la intrarea în stațiunea Mamaia, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, face următoarele precizări:

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive se află într-un autoturism oprit pe mijlocul bulevardului Mamaia.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța.

Bărbatul în cauză, în vârstă de 22 de ani, a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiștii rutieri, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. Testarea cu aparatul etilotest a avut un rezultat negativ.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii