Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Drum lin catre cer, suflet bun!“ Mesaje de condoleanțe pentru tânărul decedat în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche

ro

20 Aug, 2023 09:53 5017 Marime text
foto: PexelsDoi tineri au murit în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche după ce un șofer drogat a intrat în plin cu mașina într-un grup de pietoni. 

Suspectul care s-a aflat la volanul mașinii care a ucis tinerii a fost reținut seara trecută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Între timp rudele tinerilor uciși în accident își plâng copiii decedați la o vârstă așa de fragedă. 

Atât pe pagina de Facebook a tatălui tânărului de 21 de ani, cât și pe cea a prietenilor acestuia cei care l-au cunoscut au postat mai multe mesaje de condoleanțe. 

Chiar daca a trecut destul de mult timp de cand nu am mai vorbit, am crescut impreuna. Viata e atat de nedreapta! [😭] Nu imi vine sa cred ca ai plecat de langa noi atat de repede ! [😭] [😭] [😭] [😭] Sper din suflet ca cel ce ti-a facut asta sa plateasca inzecit pentru fapta lui! [😭] [💔] Drum lin catre cer, suflet bun!  

Ai crescut împreună cu copiii mei ,o copilărie minunată. Nu am vrut să acceptăm ca este adevărată această veste cumplită, dar din păcate .....
Drum lin printr-e îngeri copil bun .
Dumnezeu sa dea putere părinților
Nu te vom uita niciodată

Sincere condoleanțe!!! Îmi pare deosebit de rău pentru pierderea suferită, Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Nu pot să cred...sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! [😢] [😢] [😢]
Să vă întărească Dumnezeu să puteți trece peste necazul acesta imens...

Cu greu găsesc cuvintele pentru FIINȚA dragă care ne.a părăsit. Va rămâne mereu în gândurile mele puținele clipe care le-am petrecut împreună. SINCERE CONDOLEANȚE !

Doamne, Vali ce durere, cât de nedreaptă este viața!Cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa va întărească, durerea este fără margini.

Condoleanțe, este de neimaginat ceea ce s- a întâmplat și nedrept, Dumnezeu sa aibă grija de el iar voi sa găsiți puterea sa treceți peste aceasta încercare imensa

Șocul este prea mare, nimănui nu_i vine sa creadă! Condoleante! Sa va întărească Dumnezeu!

Nepotul meu drag, ai plecat prea repede dintre noi! Aveai o viata in fata, aveai multe de facut! A ramas in urma ta multa suferinta. Viata pentru noi cei care te iubim s a schimbat brusc. Nu te vom uita niciodata!

Offff, Doamne... Mă rog pentru sufletele voastre, să vă dea Dumnezeu putere, nu există durere mai mare pe pământul acesta...  [😭] [😭] [😭]

Dumnezeu să l odihnească în pace!
Multă putere pentru voi ca să treceți peste această pierdere dureroasă [🙏]   [😪]
Îmi pare foarte rău [😪]
Drum lin spre îngeri copil frumos...

Sincere condoleanțe, cuvintele sunt de prisos nu pot decât să spun: Dumnezeu să vă întărească să puteți depășii acest moment foarte dureros! Îmi pare nespus de rău! Dumnezeu să fie alături de voi!

Amintim că, la data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 19 ani, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Acesta este bănuit că, la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.



De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța,  urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

Citește și: 

Cine este șoferul implicat în cumplitul accident dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii