Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlogger renumit din Constanța, prins drogat la volan în stațiunea Râșnov

ro

21 Mar, 2021 19:06 7797 Marime text
  • Tânăr din județul Constanța, prins drogat la volan într-o stațiune din Brașov.

Astăzi, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit pe raza stațiunii Râșnov din Brașov un conducător auto în vârstă de 33 de ani din județul Constanța. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv.

Potrivit surselor ZIUA de Constanța, este vorba despre un cunoscut vlogger, actor și regizor din Constanța. Personajul în cauză este activ în special pe platforme sociale de internet, precum Facebook, Instagram sau YouTube, unde creează conținut umoristic. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Oficial de la IPJ Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina-Maria Ivan.

Sursă foto: ZIUA de Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii