Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducere nouă la Parchetul Tribunalului Prim-procurorul Ştefan - "Experienţa şi-a spus cuvântul"

ro

09 Dec, 2010 00:00 3151 Marime text
Parchet_-_Gigi_Valentin_Stefan___.jpgRezultatele oficiale ale concursului au fost afişate seara târziu

Este oficial: noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este magistratul Gigi Valentin Ştefan, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanţa. Conform rezultatelor afişate seara trecută pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii, Gigi Valentin Ştefan a obţinut media 9,36, în timp ce prim-procurorul delegat al Parchetului Tribunalului, magistratul Valentina Boboc - rămasă singura contracandidată - a obţinut media 7,61.

Magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, cel de-al treilea candidat pentru funcţie, s-a retras din cursă pe ultima sută de metri, alegând să nu se prezinte la testarea scrisă. Cu cea mai mare notă pe ţară obţinută la proiectul managerial susţinut pentru funcţia de şef al Parchetului de pe lângă Tribunal, magistratul Gigi Valentin Ştefan, actual prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a devenit favorit al cursei pentru şefia Parchetului Tribunalului Constanţa. Rezultatele oficiale ale concursului, anunţate pentru data de ieri, s-au lăsat aşteptate mult şi bine, fiind publicate seara târziu pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii. Contactat telefonic, Gigi Valentin Ştefan a explicat că experienţa dobândită în intervalul în care a fost prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa a avut un cuvânt greu de spus. Cu o notă aproape de 10 (9,92) obţinută pentru proiectul managerial, magistratul Gigi Valentin Ştefan spune că intervalul petrecut la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi experienţa acumulată în această perioadă şi-au spus cu siguranţă cuvântul la proiect. "Cu siguranţă a contat experienţa de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în desfăşurarea competiţiei, mai ales în ceea ce priveşte proiectul managerial pe care l-am susţinut pentru funcţie. Acolo s-a făcut simţită cel mai mult experienţa, spun eu, şi şi-a spus cuvântul", a precizat magistratul. Dintre contracandidaţii săi, procurorul Corina Mihaela Scăeţeanu s-a clasat pe locul al doilea, cu nota 8,14 pentru proiect. La rândul său, Valentina Boboc, a fost notată cu 7,42 la proiectul privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 09 Dec, 2010 21:49 se refera ,cu siguranta la o alta experienta nu cea profesionala.prietenii stiu la care .
  • ionela 09 Dec, 2010 12:30 da are dreptate experienta si-a spus cuvintul a mai invatat si de pe vremea cind era altceva decit magistrat. intre timp s-a perfectionat atit de bine incit a executat tot ce i s-a spus .de cine? asta stie dinsul.