Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs cu filmulețe despre anticorupție, organizat de Direcția Generală Anticorupție

ro

08 Oct, 2020 10:17 1947 Marime text
  • Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii

Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie – decembrie 2020, Proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție, transmit reprezentnații DGA Constanța.

Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.

Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfăsoară pe două secțiuni adresate amatorilor și profesioniștilor.

Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul www.rofaracoruptie.ro, iar spotul oficial al concursului poate fi vizionat accesând linkul https://www.youtube.com/watch?v=ZaKwZLTVqc8 .

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, la data de 9 Decembrie – Ziua Internațională Anticorupție, la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție, iar pe această cale îndemnăm cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să ne sesizeze ori de câte ori este nevoie.

Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată în județul Constanța de Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, aleea Zmeurei nr. 3, telefon/fax 0241/647495 sau e-mail constanta.dga@mai.gov.ro .         
 
De asemenea, faptele de corupţie ale personalului M.A.I pot fi sesizate la linia gratuită anticorupţie a D.G.A., Call Center 0800.806.806.Sursa info: DGA Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii