Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonelul Daniel Gheorghe Popa, fostul șef al ISU Constanța și Călărași, va fi înmormântat azi

ro

08 Nov, 2020 08:03 3230 Marime text
  • Astăzi va avea loc ceremonia de înmormântare a colonelului Daniel Popa, în vârstă de 57 de ani, răpus de coronavirus.


Trupul neînsuflețit al colonelului Daniel-Gheorghe Popa a fost despus de ieri începând cu ora 14.00, la Capela Cimitirului Central din municipiul Călărași.

În vederea păstrării măsurilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus intrarea către capelă se va face prin poarta de acces de pe strada Sloboziei, iar ieșirea pe poarta de acces de pe strada Ion Heliade Rădulescu.

Cei care vor dori să aducă un ultim omagiu celui care a fost colonelul Popa Daniel Gheorghe sunt rugați să respecte circuitele, să păstreze distanțarea socială și să poarte mască de protecție.

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, începând cu ora 12.30, la Biserica Cimitirului Central, iar înmormântarea în Cimitirul Eroilor din municipiul Călărași.

 
Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirusîn noaptea de 4 noiembrie.

A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016.

Între 2004 și 2016, a ocupat funcția de inspector șef II în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a ocupat din anul 2001 funcția de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași. A fost absolvent al Şcolii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1985, arma „Pompieri“) și al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1996).
 
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pe parcursul carierei militare, Daniel Gheorghe Popa a ocupat funcții de execuție și de comandă atât în plan operativ, cât și în cel preventiv, remarcându-se prin rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii