Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cetățeni sirieni, depistați ascunși într-un camion încărcat cu varză în PTF Giurgiu

ro

17 Jun, 2023 11:55 982 Marime text
Control la frontieră. Foto: Poliția de FrontierăPoliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, ascunși într-un autocamion încărcat cu varză, condus de un cetățean turc, 28 de cetățeni sirieni care încercau să intre ilegal în țară.

Potrivit Poliției de Frontieră, la data de 16.06.2023, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc, la volanul unui un autocamion încărcat cu varză.

„În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca autocamionului au fost depistati ascunși douăzeci și șase de bărbați și două femei, cetățeni străini.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor și al bagajelor acestora nu au fost găsite  documente care să le ateste identitatea, acestea declarând că sunt cetățeni sirieni.

În baza protocolului încheiat între autoritățile de frontieră dintre cele două state, persoanele depistate ascunse,  șoferul turc și ansamblul rutier au fost preluați de către  Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor“ - au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citește și: 

Poliția de FrontierăAproximativ 14.000 de cetățeni ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii