Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artistul grec Nikos Papadopoulos, carantinat la Sanatoriul Balnear din Techirghiol. N-ar fi respectat măsura izolării la adresa de domiciliu din București

ro

28 May, 2020 13:53 2423 Marime text
• Bărbatul a fost identificat în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța

Astăzi, în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au identificat un cetațean grec, care n-ar fi respectat măsura izolarii la adresa de domiciliu din municipiul Bucuresti, informează IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost sanctionată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, și ca masură complementară s-a dispus carantinarea institutionalizată în cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol, arată sursa citată.

Potrivit România TV, cetățeanul grec este artistul Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Conform sursei citate, acesta a precizat că, la intrarea în țară, venind din Grecia, a declarat că merge până la București să ia o mașina, iar apoi se va deplasa acasă la Constanța.

Când am fost sunat de poliție, am spus că sunt acasă, la Constanța. Am fost găsit acasă, nu pe stradă, eu respect legea, a menționat Nikos Papadopoulos, la România TV.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii