Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru tentativă de furt calificat

ro

12 Mar, 2013 00:00 1197 Marime text
La data de 10 martie, ora 20.47, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112 de către paznicul unei unităţi comerciale cu privire la faptul că mai multe persoane au decopertat pământul pe o porţiune ce acoperă conductă metalică aparţinând fostului sistem de irigaţii al societăţii.
Având în vedere aspectele sesizate, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a identificat în imediata apropiere a zonei indicate, pe un drum de pământ, o autoutilitară înmatriculată, în care se aflau trei persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani.
În autoutilitară au fost identificate două tuburi de oxigen pline, o butelie de aragaz, o rangă, o cazma, o lopată, un ciocan şi un dispozitiv de tăiat fier, tip autogen şi furtunurile din cauciuc aferente.
Cele trei persoane depistate în zonă, precum şi bunurile identificate au fost conduse la sediul Poliţiei Medgidia în vederea continuării cercetărilor.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii