Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat și o femeie, cercetați de polițiști după ce i-au înscenat o tâlhărie iubitului fiicei lor

ro

09 Dec, 2023 17:34 803 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPoliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Rurală Melineşti au fost sesizaţi zilele trecute de către un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în care locuieşte în comuna Şimnicu de Sus, de unde ar fi sustras suma de 15.000 de euro şi 300 de grame de aur, iar acestea ar fi folosit forţa pentru a scăpa.

Potrivit IPJ Dolj, anchetatorii au aflat, în urma cercetărilor, că un posibil autor al faptei ar fi un tânăr de 20 de ani din Craiova care are o relaţie de prietenie cu fiica celui care a făcut reclamaţia.

Poliţiştii au făcut două percheziţii  în Craiova şi în comuna Şimnicu de Sus, ocazie cu care au stabilit cum s-a petrecut incidentul. 

„În fapt, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 04 spre 05 decembrie, tânărul de 20 de ani s-a deplasat în comuna Şimnicu de Sus, la locuinţa apelantului, unde s-a întâlnit cu fiica acestuia, o tânăra de 19 ani. Aici, tânărul a fost surprins de mama tinerei, dar fără a fi sustrase bunuri sau valori. Ulterior evenimentului, bărbatul de 45 de ani a sesizat organelor de poliţie comiterea infracţiunii de tâlhărie, deşi cunoştea că aceste aspecte sunt nereale”, au precizat reprezentanții IPj Dolj.


Doi bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de inducerea în eroare a organelor judiciare şi complicitate la inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citește și: 

Doi tineri de 19 ani, arestați la Constanța pentru tâlhărie după ce ar fi atacat o persoană în scara unui bloc de pe bulevardul Tomis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii