Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi pentru nerespectarea regimului rutier

ro

21 Sep, 2012 01:00 1149 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier cercetează în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie pe B.D.A. (22 ani), din Năvodari, suspectat că în ziua de 11.09.2012, la ora 07.45, pe strada Constanţei din Năvodari, a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând a fi prezentat procurorilor de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizări instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Municipiului Constanţa îl cercetează în stare de libertate pe B.O. (50 ani), din Constanţa, care în ziua de miercuri a condus un autoturism, în municipiul Constanţa, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Postului Mereni îl cercetează în stare de libertate pe B.I.D. (25 ani), din Topraisar, suspectat că în noaptea de marţi spre miercuri, a condus un autoturism, pe DJ 391, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii