Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au mai confiscat poliţiştii de frontieră în vama Constanţa Sud - Agigea

ro

26 Oct, 2013 00:00 1257 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control, împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 2.226 jucarii susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 111.300 de lei dacă ar fi fost originale.

În data de 24.10.2013, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 2.226 de jucării din plastic cu baterii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 111.300 de lei dacă ar fi fost originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez cu vârsta de 31 de ani, având reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii