Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconieri descoperiţi de poliţiştii Gărzii de Coastă

ro

09 Oct, 2012 01:00 1198 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în urma cărora au identificat trei cetăţeni români care deţineau cinci plase monofilament, respectiv pescuiau fără a avea licenţă de pescuit comercial.

În ziua de vineri, în jurul orei 15.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Tulcea l-au depistat în apropierea localităţii Enisala pe C.T.L. (40 ani), care deţinea cinci plase monofilament, în lungime de 250 de metri.

Sâmbătă, în jurul orei 06.45, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au verificat în apropierea localităţii Cochirleni o ambarcaţiune din fibră de sticlă în care se aflau E.A. (42 ani) şi G.C.P. (35 ani), domiciliaţi în judeţul Constanţa.

Cei doi pescuiau cu o plasă din aţă fără a deţine licenţă pentru pescuit comercial, având capturată cantitatea de trei kilograme de peşte în stare vie, care a fost redată mediului natural.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele, barca şi două rame, valoarea acestor bunuri fiind de 2.270 de lei.

Persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere a plaselor monofilament, respectiv desfăşurarea de activităţi de pescuit fără a avea licenţă de pescuit comercial.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii