Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătut de trei bărbați, pe o stradă din Hârșova. Ce s-a întâmplat cu agresorii

ro

11 Sep, 2020 12:14 1318 Marime text
  • Bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța

Indivizii care ar fi agresat un bărbat pe o stradă din Hârșova, în cursul zilei de ieri, au fost prinși de polițiștii din oraș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, este vorba despre trei suspecți, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani.

În prezent, aceștia au fost reținuți și se va formula propunere de arestare preventivă pe numele lor.

Iată datele oficiale transmise de IPJ Constanța:

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 10 septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi agresat fizic un bărbat, de 41 de ani, în timp ce acesta se afla pe o stradă din oraș.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii