Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batausii din trafic raman dupa gratii

ro

16 Apr, 2010 03:02 1796 Marime text
Nicolaie Bolboceanu şi Ştefan Roman, cei doi indivizi arestaţi după ce s-au şicanat, iar apoi s-au bătut şi s-au împuşcat în trafic, rămân „la răcoare", probabil pentru a-şi potoli pornirile violente. Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, ieri, recursurile celor doi bărbaţi împotriva hotărârii prin care s-a admis propunerea de arestare preventivă formulată împotriva lor de procurori.

La judecarea recursului, avocaţii celor doi suspecţi au adus ca probe la dosar caracterizări ale bărbaţilor făcute de vecinii lor, prin care se arată că provin din familii normale, de încredere şi că nu au făcut probleme până la acest moment. Avocaţii lui Bolboceanu şi Roman au cerut eliberarea celor doi pe motiv că gradul de pericol social pe care aceştia îl prezintă este unul scăzut. În urma deliberărilor însă instanţa a respins recursurile celor doi. Acuzaţiile ce li s-au adus au fost de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe, uz de armă neletală fără drept şi distrugere. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 8 spre 9 aprilie 2010, pe fondul unui incident în trafic, suspecţii ar fi declanşat un scandal în Eforie Nord. Concret, procurorii spun că Bolboceanu l-ar fi bătut pe Roman, în urma loviturilor suferite acesta având nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Mai mult, Bolboceanu este acuzat şi că ar fi tras de mai multe ori asupra adversarului său, cu un pistol cu bile şi gaze, armă pentru care, de altfel, nu deţinea autorizaţie. La rândul său, nici Ştefan Roman nu s-a lăsat mai prejos şi, cu ajutorul unei bâte din lemn, a distrus geamul portierei din partea dreaptă spate a Nissan-ului lui Bolboceanu. Totuşi, se pare însă că neînţelegerile dintre cei doi sunt mai vechi, în urmă cu un an cei doi provocând un scandal în Tuzla. Potrivit procurorilor, pe 15 aprilie 2009, în Tuzla, Roman l-a bătut pe Bolboceanu, provocându-i leziuni care au avut nevoie de circa 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În replică, Nicolaie Bolboceanu l-a lovit pe Roman cu o sabie şi a tras cu pistolul cu gaze pentru a-l speria. Printre argumentele aduse ieri de avocaţi pentru eliberarea celor doi, apărătorii au amintit şi de faptul că suspecţii şi-au retras o parte din plângerile pe care şi le-au formulat unul altuia, astfel că o parte dintre infracţiuni nu mai există.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iliuta 03 Aug, 2010 11:10 POATE ATI OBSERVAT CA ,,BANUL'FACE TOTUL,IMPORTANT E SA-L AI SI SA AI CUI SA-L DAI.BOLBOCEANU VA DEMONSTRAT CA LA SI AVUT SI CUI SA-L DEA A AVUT ASA CA MIZERIA CONTINUA IN FORMA AGRAVANTA.
  • alexandru 05 Jun, 2010 21:59 era si timpul sa i se infunde lui acest mascul bolboceanu ca prea si-a luat-o in cap ca-i mare interlop crescut de raiciu e acum sa stea pentru el la puscarie ca asta a si vrut sa scape de el sa poata manevra afacerea doar el si marius.bolbocene ce ai meritat ai primit sa te mai bagi pentru raiciu ca el nu se baga pentru tine.