Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați care pescuiau ilegal în Delta Dunării, depistați de polițiștii de frontieră tulceni

ro

08 Apr, 2022 16:17 1235 Marime text
Pescuit ilegal Sursa foto Garda de Coastă
  • Cetățeni români care pescuiau ilegal în Delta Dunării depistați de polițiștii de frontieră.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina au depistat, în zona de competență, doi cetățeni români care pescuiau ilegal dintr-o ambarcațiune, informează Garda de Coastă.

În data 07.04.2022, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au observat o ambarcațiune cu două persoane care desfășurau activități de pescuit.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că erau doi cetățeni români, de sex bărbătesc, în vârstă de 47, respectiv 20 de ani, care nu dețineau permise sau autorizații de pescuit. 

În urma controlului efectuat asupra ambarcațiunii au fost descoperite 92 metri de plasă din fir textil și alte unelte de pescuit.

Poliţiştii de frontieră efectuează aspectul săvârşirii infracţiunii de “pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit”, iar ambarcațiunea, motorul aferent, plasele și sculele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii