Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au intrat cu pistolul in banca

ro

11 Jun, 2010 02:46 3529 Marime text
cap_8.jpgÎn cursul zilei de marţi, în jurul orei 11.00, Ştefan Dumitru, de 48 de ani, şi Ovidiu Pleşoianu, de 59 de ani, au fost prinşi în flagrant în timp ce retrăgeau în mod ilicit 690.000 de euro de la o bancă din Constanţa, din conturile unei persoane fizice, folosind în acest sens documente de identitate falsificate.

Asupra celor doi suspecţi, poliţiştii au găsit un pistol, cu care aceştia au pătruns în bancă, şi patru cartuşe de război de 9 mm.

De asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului cu care se deplasau erau false.

Jumătate de oră mai târziu, poliţiştii i-au identificat şi reţinut pe Cătalin Băleanu Teodor, de 27 de ani, pe Veronica Slăvilă, de 39 de ani, şi pe Niculae Zanfir, de 45 de ani, toţi membri ai grupării infracţionale.

În mod concret, membrii grupului obţineau, în mod fraudulos, date despre conturile bancare ale unei persoane fizice din Bucureşti care deţinea într-o sucursală bancară o sumă importantă de bani şi, folosindu-se de o carte de identitate falsă emisăpe numele titularului de cont, solicitau retragerea sumei de 690.000 euro.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins propunerea de arestare formulată de procurorii DIICOT constănţeni împotriva celor cinci, considerând-o nefondată.

În urma deciziei Tribunalului, Ovidiu Pleşoianu, Ştefan Dumitru, Veronica Slăvilă, Cătălin Teodor Băleanu şi Niculae Zanfir vor fi cercetaţi în stare de libertate. Totuşi, procurorii DIICOT au declarat deja recurs împotriva hotărârii de eliberare a suspecţilor, urmând ca acesta să se judece la Curtea de Apel Constanţa, în termen de trei zile. La acest moment, suspecţii sunt în libertate şi fără interdicţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 11 Jun, 2010 09:21 daca erau conturile judecatorilor sa vezi cum ii arestau-mafia din justitia constanteana cu deliorga de la csm