Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:33 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! De azi, noi reguli în traficul rutier din Constanţa. Se modifică şi limita de viteză

ro

27 Apr, 2016 00:00 10043 Marime text
Începând de azi, traficul rutier din zona Perla (intersecţia de la bulevardele Mamaia şi Aurel Vlaicu) va fi redirijat, astfel:
 
- din direcţia Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de celelalte direcţii;
- din direcţia Năvodari spre Constanţa: spre bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta, pe două benzi;
- din direcţia bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, pe opt benzi de circulaţie, cu respectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor rutiere;
- din direcţia bulevardului Aurel Vlaicu spre Pescărie (Satul de Vacanţă): la dreapta, pe două benzi de circulaţie.
 
Tot de azi, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, în staţiune, va fi de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în Mamaia.
 
Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei şi să nu producă prejudicii proprietăţii publice sau private.
 
Oprirea, staţionarea şi parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spaţiilor destinate staţiilor taxi şi de autobuz.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CIS 05 Jul, 2017 19:15 se circula cu viteza….pe trecerea de pietoni nu am curaj sa trec….de 2-3 ori erau sa se urce pe mine….hoas in Constanta….se circula si cu 100km/ora pe bulevardul Mamaia…in 10 zile nu am vazut un radar sau Poliție....