Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Motocicliştilor din România vrea dreptate în cazul colegilor bătuţi la Tuzla

ro

05 Oct, 2012 01:00 2647 Marime text

asociatiemotociclisti2.jpgDupă ce motocicliştii din toată ţara s-au solidarizat cu colegii lor care au fost bătuţi duminică seara în dreptul aerodromului de la Tuzla şi au încercat să-şi facă dreptate aşa cum s-au priceput ei, asociaţia de la Bucureşti a luat atitudine şi a constituit o echipă care va investiga cazul, rezultatele putând ajuta organele în drept.

„Având în vedere faptul că sunt implicate persoane cu un trecut dubios, unii având diverse condamnări, alţii asupra cărora planează multe acuzaţii de tot felul, asociaţia noastră are în vedere o serie de activităţi şi acţiuni. Fiind cunoscute deja publicului larg din zonă legăturile dintre aceste elemente infracţionale, pătura politică şi administraţia locală, vom acţiona inclusiv prin sensibilizarea mediului politic local şi central", se arată în comunicatul de presă.

Apăraţi de motociclişti de peste hotare

Dan Popescu, preşedintele asociaţiei, precizează faptul că reacţia poliţiei la acest eveniment a fost extrem de slabă, dezorganizată şi tardivă, „gruparea infracţională reuşind să rănească mai mulţi motociclişti, dintre care unul grav, să agreseze verbal şi fizic multe alte persoane, să perturbe grav traficul auto pe drumul naţional Constanţa - Mangalia pentru câteva zeci de vehicule", spune el.

Mai mult de atât, el spune că acest caz a intrat şi în atenţia asociaţiilor de motociclişti de peste hotare, care sunt gata să intervină în apărarea lor.

Reamintim că, duminică seara, câţiva motociclişti au fost bătuţi pe drumul naţional care leagă Constanţa de Mangalia, în dreptul aerodromului de la Tuzla, de către fiul fostului viceprimar Marian Sărăcilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii