Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestul nu se deschide pentru Alin Mureşeanu Mama presupusului agresor, la masa discuţiilor cu preşedintele Academiei „Gheorghe Hagi"

ro

13 Nov, 2012 02:57 2521 Marime text
peniu_peniu_1.jpgAlin Mureşeanu, de 20 de ani, din Constanţa, bănuit că ar fi agresorul lui Paul Mihai Peniu, fiul preşedintelui Academiei „Gheorghe Hagi", rămâne în arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Constanţa şi este definitivă.

Oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că în cauză mai sunt cercetaţi, în stare de libertate, alţi trei tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Amintim că la data de 13 octombrie, la ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost anunţaţi că, pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane. Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat două grupuri de tineri, formate din Alin Mureşeanu (20 ani), Alexandru M. (24 ani) şi Advin A. (24 ani) pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi Claudiu E. I. (26 ani), Coralia P. I. (24 ani) şi Mihai Paul Peniu (25 ani), pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa. Pe parcursul verificărilor, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe Mihai Paul Peniu.

peniu_peniu_2.jpgAcesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a rămas internat la Secţia Neurochirurgie. Medicii au stabilit diagnosticul de ,,fractură cu înfundare parietală stânga". Preşedintele Academiei „Gheorghe Hagi" spune că, recent, a primit vizita mamei lui Alin Mureşeanu. „Nu ştiu de unde a aflat adresa mea. Mi-a spus varianta lor, că el nu a lovit cu sticla, ci doar i-a dat două picioare lui Mihăiţă, când era căzut, iar ceilalţi din grup încearcă să-l scoată pe el vinovat. Spun că era prea beat şi că nu-şi aminteşte cine a dat cu sticla. Mama băiatului, care e student, mi-a spus că lucrează în străinătate, în Italia, şi că a venit de acolo ca să vorbească cu noi, fiind înştiinţată destul de târziu de cele petrecute. Însă mai departe nu depinde de mine. Până acum, Mihăiţă nici nu a depus plângere, Poliţia s-a autosesizat. Oricum, nu-i doresc niciunei mame să păţească aşa ceva, să muncească în străinătate ca să-şi ţină băiatul la facultate, iar acasă să se întâmple ce s-a întâmplat", a mai spus Peniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii