Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestare cu nabadai, la Mangalia

ro

13 May, 2010 03:16 1547 Marime text
Tudor Oglen, un tânăr de 25 de ani, din Mangalia, a fost propus, ieri, pentru arestare preventivă, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Oglen a fost prins după ce a condus în stare de ebrietate şi cu permisul suspendat.

Potrivit poliţiştilor, persoana în cauză nu este la prima abatere, având permisul de conducere reţinut după ce, în februarie, a fost depistat în trafic de către poliţiştii rutieri, pe DN39, cu o alcoolemie ce depăşea limita legală. Cu o valoare de 0,85 grame la mie alcool pur în sânge, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. De data aceasta, tânărul, aflat la volanul unui Mercedes, a reuşit să lovească în mare parte tot ce i-a ieşit în cale.

Mai exact, poliţiştii spun că acesta a acroşat o maşină parcată pe aleea Bazar Neptun, a intrat în câteva lăzi ale unui butic din zonă şi a lovit o femeie, care nu a depus plângere împotriva lui.

După ce a provocat haos pe alee şi a fugit, suspectul s-a întors să analizeze locul accidentului, dar a fost capturat de poliţişti.

Iniţial, nu a recunoscut fapta şi a refuzat alcooltestul, dar probele biologice de sânge prelevate şi analizate la Spitalul din Mangalia au arătat o alcoolemie de 1,30 grame la mie alcool pur în sânge.

Instanţa a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru faptele săvârşite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii