Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:37 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi dat ţepe în numele unei cunoscute companii. Ce au decis magistraţii din Constanţa

ro

03 Aug, 2016 00:00 851 Marime text


Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus menţinerea măsurii arestării preventive luate faţă de Dan Ionuţ Năpîrcă, Giuliano George Ventri, Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Coduţa Zamfir, pe o durată de 60 de zile. De asemenea, judecătorii constănţeni au respins cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulate de Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Coduţa Zamfir. Totodată, Tribunalul Constanţa a dispus menţinerea măsurii controlului judiciar luate faţă de Viorica Chiriţă, pe o durată de 60 de zile. Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au reuşit să probeze activitatea infracţională a mai multor persoane din Dâmboviţa, Dolj, Călăraşi, Bucureşti şi Prahova, suspectate că ar fi sunat la zeci de oameni cărora le-ar fi spus că ar fi câştigat, în cadrul unei campanii, câte 20.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor, ar fi trebuit să trimită într-un cont diverse sume. Prejudiciul estimat este de 10.000 de euro.
 
Mai exact, indivizii ar fi apelat victimele pe telefonul fix, s-ar fi recomandat ca fiind angajaţi ai companiei Coca Cola, le-ar fi spus că ar fi câştigat 20.000 de euro în cadrul unui concurs, iar pentru a beneficia de premiu, trebuie să depună o anumită sumă (de obicei, 1.335 de lei) la o companie specializată. Astfel, membrii grupului ar fi putut ridica banii de la orice punct din ţară.
 
Două persoane sunt deja în executarea pedepsei, fiind aflate în penitenciare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii