Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproape o tonă de peşte, confiscată în Delta Dunării

ro

06 Oct, 2012 03:12 1646 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanţii ARBDD au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, în urma cărora au identificat trei cetăţeni români care transportau cu ambarcaţiuni cantitatea de 927 de kilograme de peşte fără a avea documente justificative.

Joi, în intervalul 17.00 - 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Tulcea au acţionat împreună cu reprezentanţii ARBDD pe canalul Sfântul Gheorghe pentru valorificarea unor informaţii privind braconajul piscicol în zona de competenţă.

Au fost verificate trei ambarcaţiuni conduse de trei cetăţeni români domiciliaţi în judeţul Tulcea, care transportau 927 de kilograme de peşte din specii diferite, fără a deţine documente de provenienţă şi transport.

Cantitatea de peşte, evaluată la 2.070 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată spre valorificare unor societăţi comerciale de profil.

În toate cazurile, persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de transport al peştelui fără a poseda documente legale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii