Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alba Trei schiori răniți în urma unor accidente pe pârtie

ro

13 Jan, 2024 15:11 694 Marime text

foto: Pexels În ultimele 24 de ore ehipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor medical la Domeniul Schiabil Șureanu.

Până la momentul de față au intervenit în 3 situații în cooperare cu Salvamont Alba.

O femeie în vârstă de 42 de ani din județul Ilfov a suferit o dublă fractură la unul dintre membrele inferioare ca urmare a accidentării pe pârtie. Aceasta a fost transportată la CPU Sebeș și ulterior la UPU-SMURD Alba

În cursul acestei dimineți, echipajul a fost solicitat din nou sa intervină pentru a prelua o pacienta de 25 ani cu un traumatism de genunchi în urma accidentării pe pârtie. Aceasta a fost transportată la CPU Sebeș.

La momentul de față intervin pentru acordarea primului ajutor medical la un pacient de 32 de ani cu traumatism (suspiciune fractură) de membru superior. Acesta va fi transportat la CPU Sebeș

Vă reamintim faptul ca până la sfârșitul sezonului de schi (în funcție de condițiile meteo și afluxul de turiști), un nou punct de lucru SMURD este deschis temporar la Domeniul schiabil Șureanu – Munții Sebeșului pentru a reduce timpul de răspuns în situații de urgență medicale, iar colegii noștri vor interveni în cooperare cu echipajele IJJ sau Salvamont prezente în zonă, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU Alba.



Citește și:

În ultimele 24 de ore33 de apeluri pentru intervenția de urgență a Salvamont
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii