Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Caraș-Severin Un șofer de taxi a urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a primi mai mulți bani de la client, dar a avut parte de o surpriză neplăcută

ro

04 Jan, 2024 16:09 594 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic, în județul Caraș-Severin. 

Un șofer de taxi a ignorat orice semn de circulație și a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic, în județul Caraș-Severin. Bărbatul a fost surprins de salvamontiși și, întrebat de aceștia de ce a urcat cu mașina până acolo, le-a spus că „cu cât duce mai departe pe client, cu atât este mai profitabil”, potrivit Știri pe Surse.

Jandarmii montani au surprins șoferul, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde.

Jandarmii montani l-au amendat cu suma de 1.000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit.

„Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”, a fost răspunsul pe care l-a avut taximetristul în fața autorităților, potrivit observatornews.ro.



Citește și:
Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști, în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii