Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de politie, suspectat ca a distrus masina postului

ro

23 May, 2009 02:05 2190 Marime text
Scandal la Poliţia Cobadin. În timp ce unii localnici spun că unul dintre agenţi a avariat maşina, iar cazul a fost muşamalizat, poliţiştii susţin că maşina poliţiei este în faţa postului, în stare complet funcţională, şi că nu a fost avariată niciodată. 

Concret, zilele trecute, pe adresa redacţiei, ne-a sosit o sesizare din partea unui localnic din Cobadin, care nu a dorit să-şi dea numele. Omul reclama faptul că agentul şef adjunct Ştefan Siteavu, lucrător al Postului de Poliţie Cobadin, ar fi făcut praf maşina poliţiei, în timp ce conducea aflat într-o stare avansată de ebrietate. Cetăţeanul spunea în plângere că respectiva ispravă a fost muşamalizată, iar autoturismul cu pricina s-ar afla ascuns în curtea mamei agentului. Mai mult, după cum se arată în respectiva sesizare, poliţistul ar avea grave probleme cu alcoolul. Pentru lămuriri, am sunat la Postul de Poliţie Cobadin, unde am dat peste agentul Diner Caibula, după cum s-a prezentat. Vizibil enervat de o astfel de relatare, poliţistul ne-a răspuns răstit că agentul şef adjunct Siteavu se află în spital, cu probleme de sănătate, fiind în concediu medical. Totodată, agentul Caibula a precizat că maşina poliţiei se află în faţa postului şi că nu a păţit nimic. Reprezentantul Poliţiei Cobadin a mai spus că, de altfel, poliţistul reclamat în sesizare nici măcar nu poate conduce autoturismul, dat fiind că şi-a luat permisul de conducere de curând, iar legea prevede că trebuie să treacă un anumit interval până ce acesta să poată folosi maşina poliţiei. Deranjat de întrebările noastre, venite în urma unei anonime, agentul ne-a „îndrumat" spre comisarul Ionel Ioniţă, din cadrul Poliţiei Medgidia, care ne-ar putea oferi explicaţii suplimentare.

„A mai sărit calul"

Contactat telefonic, comisarul Ioniţă a confirmat varianta potrivit căreia maşina s-ar afla în deplină siguranţă, fiind parcată în faţa postului de poliţie. Totodată, acesta a afirmat că, de circa două săptămâni, agentul şef adjunct Ştefan Siteavu s-ar afla în spital, cu probleme de sănătate, respectiv ulcer şi „un fel de hepatită". Întrebat dacă poliţistul în discuţie ar avea probleme cu alcoolul, aşa cum s-a afirmat în sesizarea trimisă redacţiei, comisarul Ioniţă a spus că este nevoie de un diagnostic medical în acest sens, la ultima vizită medicală agentul şef adjunct Siteavu fiind diagnosticat cu o gastrită. Totuşi, comisarul a adăugat că „într-adevăr, el a mai sărit calul", în ceea ce priveşte alcoolul. Acesta a afirmat că poliţistul a avut o problemă legată de acest subiect vara trecută, când a fost sancţionat. De altfel, se pare că, prin posturile de poliţie pe unde a trecut, agentul şef adjunct Siteavu a întâlnit mai des probleme, atât la Băneasa, unde a fost în urmă cu zece ani, potrivit comisarului Ioniţă, cât şi la Ciocârlia, unde a fost acum trei ani, iar acum, la Cobadin. Nu în ultimul rând, superiorul agentului şef adjunct Siteavu a precizat că acesta „îşi mai scoate câte o scutire medicală din când în când" şi lipseşte de la muncă. La final, comisarul Ionel Ioniţă a confirmat faptul că Ştefan Siteavu nu are drept, deocamdată, să conducă maşina poliţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nic 14 Aug, 2009 12:45 ce fel de ziaristi sunteti, nu verificati zvonurile pe care le auziti,dasta scrieti numai prostii pentru ca credeti ca tot ce zboara se maninca.