Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Focuri de armă în Constanța. Mai multe autoturisme parcate în zonele CET și Anda, avariate (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Nov, 2021 12:06 21269 Marime text
Mai multe autoturisme parcate pe aleea Albatros, Aleea Pescăruș din zonele ANda și CET a municipiului Constanța au fost avariate noaptea trecută de persoane necunoscute.
 
Proprietarii mașinilor au observat grozăvia dimineață când au vrut să plece către serviciu și au cerut ajutorul oamenilor legii.
 
Potrivit unor martori, suspecții ar fi folosit arme cu bile pentru a avaria mașinile.  Sunt masini avariate in parcari atat pe Albatrosului, pe Pescarusului, cat si spre Anda. 

Din primele informații nouă autoturisme au fost avariate. De asemenea, suspecții au tras și spre un apartament din zonă și au spart geamul acestuia. 


UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum și geamul unui imobil.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor implicate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa foto+Video: ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion A. 23 Nov, 2021 22:54 Zburătorul diiin povești.
  • gIGI 23 Nov, 2021 14:33 O replica de airsoft nu are destula putere sa sparga geamuri asa usor, mai ales de masina