Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I s-a făcut rău pe scenă. Este vorba de un celebru actor din România. Îl vedem mereu la TV. Care este, acum, starea actorului

ro

07 Nov, 2018 03:25 2639 Marime text
Actorul Florin Busuioc a suferit un stop cardiac la Craiova şi a fost resuscitat de echipajul SMURD a declarat, pentru AGERPRES, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.
 
"A suferit din păcate un stop cardiac. A fost resuscitat de echipajul SMURD, dus la spitalul din Craiova şi acolo este sub tratament acum. Încă starea sa este gravă", a spus s mai spus, tot pentru Agerpres, Arafat.

Potrivit România Tv, Florin Busuioc se află, acum, în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operaţie minim invazivă, pentru montarea unui stent.

"Este deja în sala de intervenții. Este o intervenţie coronariană pentru montarea unui stent, nu e o operație propriu-zisă. Nu se pune problema transferului", a declarat Raed Arafat, pentru sursa citată..
 
Florin Busuioc se afla în sala Filarmonicii Oltenia din Craiova, unde juca în spectacol Central Park. Busu a început să se simtă rău, chiar în timp ce era pe scenă.
 
A fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului.

Ulterior, Florin Busuioc, a fost transportat la unitatea primiri urgență a Spitalului Județean din Craiova.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii