Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor la școli din municipiul și județul Constanța

ro

02 Feb, 2024 20:33 898 Marime text
La data de 1 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității și Postului de Poliție Fântânele au desfășurat activități de prevenire a criminalității informatice și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială Fântânele.

Potrivit IPJ Constanța, de asemenea, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac, au acționat pentru prevenirea criminalității informatice și a disparițiilor de minori, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Cogealac.

Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a cosumului de droguri sau alte substanțe interzise și a violenței școlare, la Școala Gimnazială nr. 39 Nicolae Tonitza din municipiul Constanța și Școala Gimnazială Ion Borcea din comuna Agigea.
 
La data de 1 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au derulat acțiuni de prevenire a violenței în școli și a bullying-ului, la unitățile școlare din comunele Nicolae Bălcescu, Mihail Kogălniceanu, Târgușor și Grădina.

Citește și: 

Accident rutier pe DN3 în apropiere de Valu lui Traian! Un șofer fără permis, implicat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii