Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav, pe A2, către litoral. Un autoturism s-a urcat pe parapet în zona Cernavodă (VIDEO)

ro

12 Jul, 2020 07:42 8824 Marime text


Un accident de circulație a fost anunțat în urmă cu puțin timp la Dispeceratul Integrat ISU Ambulanță al județului Constanța.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea-Constanța un autoturism s-a urcat pe parapet în zona orașului Cernavodă.

Sunt scurgeri de combustibil pe carosabil.

De asemenea Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 158, pe Podul Cernavodă, județul Constanța,  pe sensul către litoral, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu parapetul median, rămânând suspendat cu partea din față a autovehicului.


Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul este restricționat pe a doua bandă, formându-se coloană de autoturisme pe o porțiune de 400 de metri.

Totodată, Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanța spune că la accidentul rutier petrecut pe autostrada A2 au acționat pompierii Detașamentului Cernavodă cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B.

La fata locului au găsit un bărbat, neincarcerat, conștient, colaborant, care, după evaluarea medicala la fata locului, a refuzat transportul la spital.


Sursa foto: ISU Dobrogea-Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii