Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în județul Timiș. O femeie a ajuns la spital

ro

29 Sep, 2023 20:52 826 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IPJ Bistrița-Năsăud
  • Astăzi, 29 septembrie 2023, un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe carosabil în vederea acordării de prioritate.

Astăzi, 29 septembrie 2023, un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Splaiul Tudor Vladimirescu, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe carosabil în vederea acordării de prioritate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma impactului, autoturismul staționat a fost proiectat într-un pieton, respectiv o femeie în vârstă de 52 de ani, care se afla în traversarea drumului public.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 32 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează sursa citată.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența substanțelor psihoactive, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Județul Cluj: Acțiuni ale polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin pentru combaterea delictelor silvice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii