Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav. Patru victime. Un tânăr şi un copil de patru ani au murit. Maşina distrusă în totalitate (galerie foto)

ro

01 Apr, 2019 02:29 8240 Marime text
 
Un grav accident a avut loc aseară, în judeţul Vâlcea, pe DJ 676C, în localitatea Popeşti, care aparţine de comuna Tetoiu.

Două dintre cel patru victime aflate în autoturismul implicat în tragicul eveniment ruiter şi-au pierdut viaţa, după ce autovehiculul a intrat, din cauze necunoscute, într-un cap de pod, şi s-a răsturnat.

Un copil de patru ani şi un adolescent de 19 ani, au murit imediat în urma impactului, iar pentru o altă persoană a fost solicitat elicopterul SMURD, după ce victimele au fost extrase dintre fiarele contorsionate cu ajutorul echipajului de la Descarcerare. 

După descarcerare şoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost predat echipajului SMURD de pe elicopter, pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Craiova.

De asemenea, o femeie, a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, cu multiple traumatisme, pentru a fi transportat la spital.

La locul tragediei a ajuns şi o femeie despre care se crede că este mama micuţului decedat, care numai când a văzut ce era acolo a leşinat.

Martorii prezenţi la eveniment spun că toate persoanele implicate în accident erau rude pentru că purtau acelaşi nume de familie.

Sursa foto: ISU Vâlcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii