Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă grav în Brașov. Doi muncitori au fost prinși sub sub un mal de pământ pe un șantier. Unul dintre ei a murit (galerie foto)

ro

01 Nov, 2019 08:14 3744 Marime text
Un muncitor care lucra pe un şantier în municipiul Braşov a fost prins sub un mal de pământ și a fost decapitat de cuva excavatorului care ar fi trebuit să-l scoată la suprafaţă. Bărbatul era acoperit în totalitate de pământ şi momentan, nu se ştie daca acesta era în viaţă atunci când a fost lovit de cuva utilajului, potrivit Antena 3.

Doi muncitori săpau un șanț pentru a monta o conductă de apă, când malul de pământ s-a surpat peste ei. Unul dintre bărbaţi a fost înghiţit cu totul de pământ, în timp ce al doilea a fost îngropat până la brâu.

Chemaţi de urgenţă, pompierii şi colegii muncitorului au reuşit să-l scoată în siguranţă pe omul care striga după ajutor. Momentan nu se ştie dacă muncitorul de pe excavator a acţionat din proprie iniţiativîă sau a fost coordonat de salvatorii ISU.

Anchetatorii urmează să stabilească şi dacă bărbatul era viu atunci când a fost lovit de cuva utilajului.

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă şi profanare de cadavre.

Sursă foto: ISU Brașov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii