Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:32 26 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată AGA Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

ro

26 Nov, 2018 00:00 1435 Marime text
Preşedintele Consiliului de Administraţie convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA pentru şedinţa care va avea loc în data de 30 ianuarie 2019, la ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:
  1.  Aprobarea proiectului de buget de venituri şi cheltuieli aferent anului 2019, în temeiul art. 16 alin. (1), lic. (d) din Statutul Societăţii, care prevede că „Adunarea generală a acţionarilor are următoarele componenţe (…) să aprobe bugetul de venituri şi cheltuieli şi programul de activitate pe exerciţiul financiar următor“.
  2. Acordarea mandatului în vederea aprobării demarării procedurii achiziţionării de servicii juridice de reprezentare a S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, în dosarul nr. 4662/118/2018, în conformitate cu dispoziţiile Procedurii de sistem privind stabilirea condiţiilor premergătoare pentru a achiziţia serviciilor juridice de consultanţă, de asistenţă şi sau de reprezentare - PS - 21 Ediţia 1, revizia 3 aprobată de către Ministerul Transporturilor şi intrată în vigoare la data de 20 februarie 2017, ca urmare a avizului Ministerului Transporturilor obţinut în condiţiile procedurii menţionate.
 
În cazul în care condiţiile de cvorum nu se vor întruni la data menţionată, AGOA Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA se va ţine la data de 4 ianuarie 2019, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 26 Nov, 2018 08:57 Reintroduceti cursele CTA-ATENA. Stam cu hardughia asta de aeroport si ne batem de muste. Ce afacere o fi si asta? A ajuns sa fie spatiu pentru vindut eugenii iar noi, trebuie sa batem sute de kilometri pentru a lua un avion. E o aiureala care vad ca nu se rezolva. A ajuns aeroportul sa fie un scop in sine nu pentru a satisface soicitarile calatorilor. Tocator de bani. Curtea de conturi nu se sesizeaza?