Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Dobre După 25 mai, există șansa refacerii USL

ro

06 May, 2014 22:22 2543 Marime text
Deputatul PSD Mircea Titus Dobre răspunde acuzațiilor PNL Constanța, conform cărora PSD folosește în mod abuziv denumirea Alianței USL în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. În același timp, deputatul PSD îl acuză pe Crin Antonescu de scoaterea PNL de la guvernare și de apropiere între liderul PNL și Traian Băsescu.
 
„Crin Antonescu este singurul vinovat pentru ruperea USL și pentru scoaterea PNL de la guvernare. A sacrificat proiectul USL și interesul românilor pentru că a crezut că are mai multe șanse la președinție dacă va candida din opoziție. Nu putem să nu remarcăm că discursul lui Antonescu seamănă din ce în ce mai mult cu discursul lui Traian Băsescu. Asta arată de fapt că Antonescu nu a fost niciodată preocupat de guvernare și de promisiunile făcute românilor, ci doar de interesul său personal’’, a declarant Mircea Dobre.
 
În acest context, deputatul susține că PSD s-a angajat să ducă mai departe programul politic al USL, așa cum a fost votat în 2012. Mircea Dobre spune că programul de guvernare al Guvernului este cel al USL, asupra căruia Victor Ponta și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului. Mai mult, Dobre susține că USL ar fi existat și astăzi dacă Crin Antonescu nu s-ar fi aliat cu Traian Băsescu.
 
„Sloganul «USL trăiește» arată dorința noastră de a continua proiectul politic al USL și după alegerile europarlamentare. Am încredere că vom găsi parteneri de dialog în rândul PNL, chiar și aici, la Constanța. Noi ne-am angajat că vom respecta toate angajamentele USL și vom continua să promovăm valorile care au stat la baza formării alianței cu liberalii’’, a adăugat Mircea Dobre.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii