Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Vremuri greu încercate. Cât de greu ne este să facem o alegere

ro

01 Nov, 2021 00:00 3099 Marime text

 
 
 Unei mari părți din oameni îi rezultă greu să ia o decizie. Și... da...avem nevoie să luăm decizii în aceste vremuri greu încercate pe cale le trăim.
 
De ce ne trebuie atât de mult timp ca să ne răspundem la întrebările pe care noi le considerăm dificile: „Să îmi schimb job-ul sau nu?”, „Să dau la jurnalism sau la psihologie?”, „Să rămân în țară sau să plec în străinătate?”, „Să mă vaccinez sau nu? ”.
 
În momentul în care ajungem să ne adresam aceste  întrebări, noua ne este deja clar că situația actuală nu ne mai place și de cele mai multe ori știm și cum ne-am dori să fie lucrurile. Și atunci dacă noi știm ce ne place și ce vise avem, de unde ezitarea de a face alegeri și de a lua decizii?
 
Ne este foarte greu uneori să luăm o decizie în viață pentru că noi nu vrem să luam doar o decizie, NOI VREM SĂ LUĂM CEA MAI BUNĂ DECIZIE POSIBILĂ!!! 
 
Nu luăm o decizie pentru că nu găsim un răspuns și nu găsim un răspuns pentru că întrebarea pe care ne-o adresăm nu este cea corectă. Complicăm foarte mult lucrurile din teama de a nu greși, de a nu regreta mai târziu, și put să spun că asta ni se întâmplă tutoror. Scenariile minții! Dar...mintea te minte!
 
Uneori schimbările sunt foarte mari: ne schimbăm modul de a evalua lucrurile, de a gândi, ne rearanjăm prioritățile în viață, ne schimbăm poate principiile și valorile sau doar le îmbogățim.
 
Important este să fim conștienți că orice schimbare în viața noastră va declanșa un șir de alte schimbări în noi. Dacă astăzi luăm decizia să schimbăm ceva, mâine noi vom fi diferiți.
 
Nu vă fie frică de schimbări în viață. Nu încercați să luați cea mai bună decizie pentru ziua de mâine. Tot ceea ce aveți de făcut este doar sa luați astăzi cea mai bună decizie pentru ziua de astăzi!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii