Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare si saltatul dintr-o dimineata

ro

25 Mar, 2010 22:53 3302 Marime text
emilian_editorial.jpgMazăre Alexandru: „Da' la Parchet, acolo, pe la DNA, pe la Parchet. Pe acolo aveţi şi nişte variante?"- Fragment din stenograma discuţiilor dintre senatorii PSD Cătălin Voicu-Alexandru Mazăre.

La emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza zilei, de miercuri noaptea, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a recunoscut că se teme să nu fie săltat într-o dimineaţa. El a răspuns astfel moderatorului care a insistat cu întrebarea: „V-aţi gândit că aţi putea fi arestat, acum, la ieşire din studio?" La care, Mazăre: „Să ştiţi că m-am gândit şi nu e uşor, chiar dacă de multe ori dansez, fac lucruri ieşite din comun, nu e uşor. Dar până la urmă te arestează şi gata, ce vreţi să fac?"

"Din februarie 2005 mă aştept să fiu arestat, săltat şi eu într-o dimineaţă, fără probe, fără nimic", a spus Mazăre, la Antena3.
Şi se pare că are mare dreptate. Şi că se gândeşte că poate fi arestat. Mai ales la câte se întâmplă acum. Şi la câte dosare are. Pentru că indiferent cât ai fi de tare, până la urmă cedezi fizic şi psihic. Gândindu-mă, la rece, pot spune că nu îi este uşor. La două-trei zile dă pe la cine ştie ce tribunal, cine ştie ce instanţă, cine ştie ce secţie de poliţie. Sau are un proces în care este reclamat. Nu mă gândesc eu acum că ar trebui să îi plângem de milă. Dar, ca om îl căinez. Însă nici nu pot înţelege, de ce nu înţelege, că acela care face, acela trebuie să şi tragă. Aşa şi aici. Dacă este chemat de nu ştiu câte ori la instanţe, dacă este chemat să dea declaraţii, să răspundă. Dacă fapta nu există să nu se teamă. Să nu dea uitării necazurile pe care le are dansând, făcând,aşa cum spunea, lucruri ieşite din comun sau stând numai prin vacanţe. Să se concentreze asupra răspunsurilor pe care ar trebui să le dea anchetatorilor.

Şi să răspundă să nu poată fi săltat într-o dimineaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Baba Novac 26 Mar, 2010 20:55 Nu va mai lamentati atat, "Olga" si "Mihai" (mai putin), pt. ca oricine ar fi fost la conducerea primariei C-ta ar fi procedat la fel. Si aici nu e vorba de furt, ci de cum reusesti sa te descurci la limita legii, in asa fel incat sa-ti iasa si tie si constantenilor si afaceristilor si toata lumea sa fie multumita. Ce, voi nu vedeti ca doar dupa ce a iesit Mazare primar au inceput lucrurile sa se miste mai mult? Oricare ar fi fost primar, ar fi avut prieteni cu firme s.a.m.d. Si acum fie vorba intre noi, decat sa votez un machidon primar (n-am nimic cu ei; am si prieteni machidoni), care sa nu-i ajute dacat pe ai lui, sau sa votez un politician novice (cum a fost cel de la P.N.L. data trecuta; am si uitat cum il cheama si am fost si colegi de liceu) , mai bine il votez in continuare pe Mazare, chiar daca nu-mi plac multe chestii de-ale lui. Dar, asa cum era necesar sa-l votez pe Base presedinte, tot asa e necesar aici in C-ta sa fie Mazare primar. Asa e viata, mergem mai departe, (poate nu si inainte, uneori)!
  • OLGA 26 Mar, 2010 10:29 LASA-L PE TATAIE PRIMARULE ,TU SPUNE CE A-I FURAT CA TE SCHIMBI IN MASINI LUXOASE SI VACANTE DE VIS CARE SANT DIN BANII CONSTANTENILOR NU DIN BUZUNARUL LUI CA LA CATE TERENURI SI IMOBILE A RETROCEDAT ATAT EL CAT SI COMISIA PE LEGEA 10/2001,SE MAI PLIMBA SI NEPOTII LUI MAZARE SI TOT BATALIONUL DE HOTI. SUCCES DNA
  • mihai 25 Mar, 2010 23:41 Auleooo, asta este editorial, tataie???