Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Ţinutele alese de femeile ministru la preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România. Păreri pro şi contra

ro

17 Jan, 2019 00:00 1729 Marime text
Acest început de an a fost marcat de un eveniment important. Este vorba despre preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România. Internauţii nu au întârziat să comenteze ţinutele celor prezenţi. Bineînţeles, unele păreri au fost pro, altele contra. Mulţi au comparat ceremonia, din punctul de vedere al vestimentaţiei, cu o nuntă. Membrii Guvernului au venit, în cea mai mare parte, cu microbuzele.

Singura excepţie a fost premierul Viorica Dăncilă, care a venit singură, într-o maşină. Femeile ministru au atras atenţia prin ţinutele deosebite, care au fost, pe de o parte, criticate, pe de alta, apreciate. 

Ţinutele care au ieşit cel mai mult în evidenţă au fost cele purtate de Carmen Dan şi Ana Birchall, ambele alegând să poarte rochii negre. Ceremonia nu a avut un cod vestimentar. Culoarea serii pare să fi fost negrul, cel puţin pentru premierul Viorica Dăncilă şi nu numai, care a purtat o rochie lungă, sobră, accesorizată cu o broşă aurie. Specialiştii spun că negrul este considerat culoarea universală a autorităţii. Studiile de specialitate au relevat faptul că oamenii se simt puternici şi competenţi atunci când poartă această culoare.
 
Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu, a ales o rochie elegantă, până la genunchi, accesorizată cu o geantă roşie şi un medalion. Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, au ales tot rochii negre, lungi.
 
Ţinutele au fost unele adecvate evenimentului, iar rochia neagră este o piesă nelipsită din garderoba femeilor. Noi, femeile, vom vedea întotdeauna în culoarea negru un sprijin ce reuşeşte să ne facă prezenţa mult mai rafinată oriunde am merge. Însă fiecare este liber să poarte ceea ce vrea, atât timp cât îi face plăcere.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii