Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Extrădat, Mazăre, util pentru PSD până în ultimă clipă!

ro

18 May, 2019 00:00 3310 Marime text
Totul pare să se fi terminat pentru Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței va ajunge la pușcărie în cel mai scurt timp. Anunțul oficial în privința extrădării din Madagascar este o certitudine. Vine în țară pe 20 mai, fix în ziua cu decizii extrem de importante pentru
președintele PSD, Liviu Dragnea. La această dată, Curtea va discuta pe marginea conflictului în sine, care fusese sesizat de Iordache, căruia i-au fost delegate în acea perioadă atribuțiile de președinte al Camerei. E vorba despre completurile nespecializate de trei judecători de la ÎCCJ care au dat decizii inclusiv în procesele lui Liviu Dragnea de la instanța supremă.
 
Și, cel mai important, tot pe 20 mai completul de cinci judecători de la Înalta Curte va pronunța sentința definitivă în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care liderul PSD contestă o condamnare de trei ani și jumătate de închisoare, cu executare.
Cel mai probabil, după cum se discută în piață, dar pentru cei care vor sânge, Dragnea îl va da poporului pe Mazăre în cătușe! Tocmai din acest motiv, alegerea momentului aducerii în țară a lui Radu Mazăre îmi pare o mare făcătură! Ca de altfel întreaga procedură a extrădării, care a mers șnur.
 
Cu o Ana Birchall ministru interimar al Justiției, despre care am aflat că a dormit la minister pentru ca documentele necesare pentru extrădarea din Madagascar a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, să fie gata la timp. Tocmai ea, fosta colegă de partid.
Cei ce nu cunosc laboratoarele PSD iau această extrădare ca pe un gest de corectitudine politică, gen, uite, dom'le, Guvernul PSD și-a adus coruptul acasă!
 
Dincolo de lovitura de imagine dată de PSD, care închide astfel definitiv campania electorală pentru alegerile europarlamentare, înainte de termen, și își lasă în offside adversarii politici, pe mine nu m-au convins. Dacă tot erau rezolvate toate problemele din justiție și singura preocupare rămăsese Mazăre, mi-aș fi dorit să o aud pe Ana Birchall explicându-ne ce pași s-au realizat de către angajații MJ și MF pentru recuperarea prejudiciului din dosarul în care Radu Mazăre a fost condamnat definitiv în ianuarie 2019 la o pedeapsă de 9 ani de închisoare. N-am auzit o iotă!
 
E despre bani, nu-i așa? Probabil că a fost lăsat special, în tot acest timp, să-i strângă la un loc, de pe unde erau împrăștiați, pentru ca apoi să-i împartă, cât să-i mai rămână și lui de-o ciorbă, când se va reîntoarce să-și trăiască zilele în Madagascar.
 
Nu mă convinge nimeni că Radu Mazăre nu face în aceste zile decât să fie util până la capăt pentru sistemul care l-a tolerat! Ticălos sistem, vă rog, nu vă îmbătați cu apă rece!
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii