Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce mârâie a nemulţumire PDL Constanţa

ro

17 May, 2011 00:00 2586 Marime text
Manuela-Moldoveanu-1_oct.jpgPDL Constanţa a ratat intrarea în echipa de conducere a partidului. Voci din organizaţia constănţeană, recunoscută pentru efervescenţa ei, comentează deja pe la colţuri că nu a existat o strategie pentru ocuparea de funcţii în conducerea partidului.

Se pare că filiala constănţeană a pornit cu stângul încă din momentul în care nume reprezentative ale filialei au semnat moţiunea de susţinere a lui Blaga. Nu că ar fi vreo problemă pentru că şi-au arătat susţinerea faţă de el, însă se pare că unii se dezic de această afinitate acum că Blaga a pierdut. Membri cu state vechi în partid susţin că numele reprezentative despre care vorbim s-au aruncat cu capul înainte când au semnat pentru susţinerea lui Blaga şi au continuat în acest fel ignorând semnalele date de Traian Băsescu, legate de faptul că acesta nu ar fi omul potrivit să conducă partidul. Se pare că membrii PDL Constanţa care l-au susţinut iniţial pe Blaga s-ar căi pentru alegerea făcută, întrucât n-ar da prea bine la centru. Organizaţia PDL Constanţa avea şi aşa bubele ei. Mai mult, voci din partid susţin acum că desemnarea candidaţilor pentru funcţii în Biroul Permanent Naţional nu ar fi fost făcută cum trebuie, cu o analiză atentă a calităţilor prezente sau absente ale candidaţilor. Aşadar, s-ar părea că sunt mai mulţi factori care au concurat la închiderea uşii BPN în nasul PDL Constanţa. Nu s-a calificat nici măcar unul dintre cei trei candidaţi.

Unii pedelişti spun că ar fi fost o mare surpriză dacă erau aleşi în funcţii, însă nu a fost cazul. Nu se ştie exact care a fost factorul decisiv, dacă PDL Constanţa a ratat intrarea în BPN pentru că a fost etichetată ca susţinătoare a lui Blaga, pentru că cei trei candidaţi nu au avut destulă notorietate sau din cauza bilelor negre mai vechi pe care le avea filiala... Să nu uităm că, nu demult, filiala de la malul mării s-a remarcat la nivel naţional printr-o întrunire de partid cu îmbrânceli şi înjurături, care i-a adus ce-i drept destulă notorietate, însă nu una pozitivă. Una peste alta, unii pedelişti de sub conducerea noului preşedinte Gigi Chiru încep să mârâie a nemulţumire, acuzând o lipsă de strategie şi de viziune în conducerea organizaţiei. Şi organizaţia este departe de a deveni una în care să domnească armonia şi liniştea, având în vedere că urmează alegeri la municipiu - organizaţie implicată anul trecut într-un şir nesfârşit de scandaluri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rodica 18 May, 2011 14:36 "Multe voci din partid" care nu stiu decat sa barfeasca -cand pe Banias;Stavrositu sau Chiru-ar trebui sa-si dea cu parerea despre propriile persoane!In rest articolulul dvs.arata doar ca tensiunile &orgoliile la varful PDL Cta. se dezmortesc!
  • Vasilica 17 May, 2011 10:28 N-au avut nici candidat.
  • ....parere 17 May, 2011 10:01 Dl. Chiru este capabil sa uneasca organizatia... probabil ar trebui sa avertizeze cateva persoane (Stavrositu....etc)sa se opreasca din "uneltiri". Oricum acesti colegi ai nostri nu ar merita sa faca parte din aceasta organizatie , defapt ei au produs ruptura din organizatie si vad ca incontinuare nu se potolesc.