Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Petrocons Constanța printre firmele câștigătoare ale unei licitații cu Transgaz. Ce proiect va fi realizat și care este valoarea acestuia

ro

26 Mar, 2018 09:28 3095 Marime text
SNTGN Transgaz SA informează că în data de 23 martie 2018, a avut loc semnarea contractului sectorial de lucrări având ca obiect „Lucrări de execuție pentru stațiile de comprimare STC Podișor, STC Bibești și STC Jupa din cadrul proiectului: ”Dezvoltarea Sistemului National de Transport Gaze Naturale pe Coridorul Bulgaria - România - Ungaria – Austria, Faza 1(BRUA – Faza 1)”, în valoare de 288.742.446,15 lei, fără TVA.
 
Potrivit unui comunicat al Transgaz, câștigătorul licitației, semnatar al contractului, este Asocierea INSPET SA – lider, PETROCONST SA – asociat, MOLDOCOR SA – asociat, HABAU PPS PIPELINE SYSTEMS SRL – asociat, IRIGC IMPEX SRL – asociat, SUTECH SRL – asociat, TIAB SA – asociat, ROCONSULT TECH SRL – asociat.
 

”Menționăm de asemenea faptul că ordinul de începere al lucrărilor, conform graficului de implementare a proiectului, se va semna la data de 14. 04.2018” – au transmis reprezentanții Transgaz.

 
SNTGN Transgaz SA Mediaș este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale și asigură îndeplinirea în condiții de eficiență, transparență, siguranță, acces nediscriminatoriu și competitivitate a strategiei naționale privind transportul intern și internațional al gazelor naturale și dispecerizarea gazelor naturale, precum și cercetarea și proiectarea în domeniul specific activității sale, cu respectarea cerințelor legislației europene și naționale, a standardelor de calitate, performanță, mediu și dezvoltare durabilă.
 
Societatea Petroconst SA, parte din asocierea ce a câștigat licitația, a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în muncipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate este „lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a“.
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, consultat la 28 ianuarie 2018, societatea are un capital social subscris de 723087.5 de lei, integral vărsat. Acționarii societăţii sunt Dumitru-Ion Cilibia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 23.382% / 23.382% și ”alți acționari”, însumând 390 de acţionari - cotă de participare la beneficii şi pierderi de 76.618% / 76.618%.
 
Citește și:
 
Firme Constanța, rezultate financiare Petroconst SA, pierdere și număr de salariați în scădere față de anul de referință anterior (document)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii