Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Petroconst SA convoacă AGA. Administratorul Marin Marcel Petre renunță la mandat!

ro

16 Aug, 2023 11:09 855 Marime text
  • Marin Marcel Petre renunță la mandatul de administrator al Petroconst SA.
Consiliul de Administrație al Petroconst SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, urmând să fie ales un nou administrator, după ce administratorul Marin Marcel Petre renunță la mandat, începând cu data de 1 octombrie 2023.
 
Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3606 din 11 august 2023.
 
Se arată în datele oficiale că AGA a fost convocată pentru data de 14 septembrie 2023, ora 12.00, la sediul societății din Constanța, strada IC Brătianu, nr. 45.
 
Primul punct pe ordinea de zi este alegerea unui administrator, ca urmare a renunțării la mandat a lui Marin Marcel Petre începând cu data de 1 octombrie 2023 și descărcarea de gestiune a acestuia.
 
În continuare, va fi mandatat președintele CA să semneze hotărârile AGA și să îndeplinească formalitățile legale pentru înregistrarea la Registrul Comerțului.
 
Reprezentanții Petroconst SA informează că „la sediul societăţii se află, la dispoziţia acţionarilor, lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţia de administrator, putând fi consultată şi completată de aceştia în condiţiile art. 1171 alin. 1 şi 2 din Legea societăţilor nr. 31/1990“.
 
Au mai precizat aceștia că „începând cu data de 01.09.2023 materialele privind problemele incluse pe ordinea de zi vor fi puse la dispoziţia acţionarilor la sediul societăţii, între orele 9.00 - 12.00, în zilele lucrătoare. De la aceeaşi dată, formularele de procuri speciale se pot obţine de la sediul societăţii între orele 9.00 - 12.00 în zilele lucrătoare. Un exemplar al procurii trebuie depus în original la sediul societăţii cel târziu cu 48 de ore înainte de data stabilită pentru prima şedinţă a adunării“.
 
 
De asemenea, se mai face precizarea că, „în cazul în care adunarea nu poate delibera ori lua hotărâri datorită neîntrunirii cvorumului statutar, cea de-a doua şedinţă a adunării se va ţine la data de 15.09.2023, ora 12.00, în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi şi aceeaşi dată de referinţă“.
 
Despre Petrconst SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 16 august 2023, Petroconst SA a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Constanța, pe strada IC Brătianu și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Firma are mai multe puncte de lucru, în Constanța și Năvodari.
 
Dumitru Ion Cilibia (al cărui nume se regăsește și ca asociat în Aqualand SA) deține 26,2686% dintre acțiuni, iar restul de 73,73% revin unei liste cu 312 acționari persoane fizice.
 
Administratori sunt Marin Abăseacă, Dumitru Ion Cilibia și Marin Marcel Petre, iar directori sunt Alexandru Dan Drăgoi și Elena Stere.
 
Potrivit termene.ro, Petroconst SA figurează cu 15 achiziții directe (Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța, Orașul Năvodari printre autoritățile contractante) și șase contracte publice (Comuna Poarta Albă, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Engie Romania SA printre autoritățile contractante).
 
În anul 2022, Petroconst SA a înregistrat pierderi de peste 3,67 de milioane de euro, la o cifră de afaceri de peste 36,88 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Societatea Petroconst SA pierdere de aproape 3,5 milioane euro SC Petroconst SA pierdere consecutivă doi ani la rând
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii