Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot secret! Schimbare de administrator la Petroconst SA, din Constanța

ro

23 Oct, 2023 15:24 1366 Marime text
 
 
  • Petroconst SA a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Constanța, pe strada IC Brătianu și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a. Firma are mai multe puncte de lucru, în Constanța și Năvodari. 
  • Dumitru Ion Cilibia (al cărui nume se regăsește și ca asociat în Aqualand SA) deține 26,2686% dintre acțiuni, iar restul de 73,73% revin unei liste de acționari persoane fizice. 
  • Administratori sunt Marin Abăseacă, Dumitru Ion Cilibia și Elena Stere, care mai apare în Ssklai Investors SA. 
 
 
Schimbare în cadrul societăţii Petroconst SA, cu sediul în Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 45!
 
Adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii Petroconst SA, întrunită cu participarea, personal, a 9 acţionari ce deţin un număr total de 160.295 acţiuni, reprezentând 55,42% din capitalul social, aşa cum reiese din procesul verbal al secretariatului adunării, cu majoritatea consemnată în procesul -verbal al şedinţei, a hotărât aprobarea încetării contractului de administrare la data de 30.09.2023 prin renunţare la mandat al lui Petre Marin-Marcel.
 
Totodată, s-a decis descărcarea de gestiune a administratorului pentru activitatea desfăşurată.
 
În tontinuare, tot în Adunarea generală ordinară a acţionarilor s-a mai hotărât, cu vot secret, numirea Elenei Stere în funcţia de administrator neexecutiv, pentru un mandat de 4 ani cu începere de la data de 01.10.2023.
 
„Se aprobă contractul de administrare şi se împuterniceşte Cilibia Dumitru-Ion pentru al semna în numele societăţii. Se aprobă numirea de la data de 01.09.2023 pentru un mandat de 3 ani a auditorului financiar extern dna Morosan Ionela. Se mandatează Preşedintele Consiliului de Administraţie să semneze hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, să îndeplinească formalităţile legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea şi înregistrarea acesteia la Registrul Comerţului şi oriunde va fi necesar, putând sub-mandata orice persoană pentru îndeplinirea formalităţilor“, se mai arată în decizia după Adunarea generală ordinară a acţionarilor Petroconst SA.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4654 din data de 18 octombrie 2023.
 
Despre Petrconst SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 23 octombrie 2023, Petroconst SA a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Constanța, pe strada IC Brătianu și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.
 
Firma are mai multe puncte de lucru, în Constanța și Năvodari.
 
Dumitru Ion Cilibia (al cărui nume se regăsește și ca asociat în Aqualand SA) deține 26,2686% dintre acțiuni, iar restul de 73,73% revin unei liste de acționari persoane fizice.
 
Administratori sunt Marin Abăseacă, Dumitru Ion Cilibia și Elena Stere, care mai apare în Ssklai Investors SA. 
 
Potrivit termene.ro, Petroconst SA figurează cu 15 achiziții directe (Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța, Orașul Năvodari printre autoritățile contractante) și șase contracte publice (Comuna Poarta Albă, Societatea Națională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaș, CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Engie Romania SA printre autoritățile contractante).
 
În anul 2022, Petroconst SA a înregistrat pierderi de peste 3,67 de milioane de euro, la o cifră de afaceri de peste 36,88 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firme Constanța
Petroconst SA convoacă AGA. Administratorul Marin Marcel Petre renunță la mandat!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii