Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban despre gazele din Marea Neagră

ro

07 Nov, 2019 07:00 2927 Marime text
 
„Sunt convins că am pierdut sute de milioane, dacă nu miliarde de euro posibile investiţii care ar fi putut să vină în România în toate domeniile de activitate, iar obiectivul nostru fundamental este să susţinem orice investitor, indiferent că este un investitor nou sau un investitor prezent pe piaţă. Vremea în care se dădeau pe bandă rulantă ordonanţe de urgenţă peste noapte, fără niciun fel de avertisment prealabil, care să dea peste cap planurile de afaceri făcute de toate companiile a trecut”, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri de către Virgil-Daniel Popescu.
 
El a promis „un mecanism instituţionalizat de consultare” a mediului de afaceri şi a organizaţiilor oamenilor de afaceri şi a arătat că Guvernul are în vedere exploatarea zăcămintelor naturale, valorificarea destinaţiilor turistice, dar şi modificări legislative în diverse domenii economice.

„Bulversarea legislativă din domeniul reglementărilor, de exemplu din domeniul offshore, a provocat întârzierea realizării investiţiilor pentru exploatarea resurselor de gaz natural de la Marea Neagră. Acest lucru afectează negativ economia românească şi ne vom mişca repede pentru a găsi soluţii pentru a putea debloca acest proiect important pentru România”, a mai spus Ludovic Orban.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii