Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotnews.ro Dumitru Matei, preşedinte al Oil Terminal, este noul director general al Salrom

ro

01 Nov, 2016 15:02 3598 Marime text
Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sarii (Salrom) a decis numirea lui Dumitru Matei în funcţia de director general al societăţii. Potrivit unui comunicat de presă, numirea a fost făcută în urma unei proceduri de selecţie şi recrutare, în baza OUG 109/2011, fiind evaluaţi şi intervievaţi circa 20 de candidaţi. Dumitru Matei deţine de aproape doi ani şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Oil Terminal, iar din octombrie cea de preşedinte al acestuia. Potrivit CV-ului sau, în perioada 2012-2015 a fost director general al grupului Electroprecizia.

Este absolvent summa cum laude al programului MBA Graduate School of Management (ASE Bucuresti, HEC Montreal si University of Ottawa) cu specializare în Marketing (2005) şi Finanţe (2006) şi membru al CFA Romania, se precizează în comunicatul Salrom.

Societatea Nationala a Sarii - S.A este una de interes major pentru economia românească şi unul dintre primii 10 producători de sare din Europa. 
 
Societatea Naţionala a Sării S.A. este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea S.A (49%). Deţine şapte exploatari miniere. În cinci dintre acestea, Salina Praid, Salina Targu Ocna, Salina Slanic Prahova, Salina Cacica, E.M. Valcea, societatea a iniţiat şi/sau a dezvoltat obiective cu caracter turistic şi balnear.

Materialul complet poate fi citit pe hotnews.ro.

Sursa foto: confederatia-concordia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii