Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs JOC, JOACA Castiga o tabara de doua saptamani in Anglia, la Isle of Wight, oferita de tabere.com. Am dat startul celei de-a doua editii a concursului national de limba engleza JOC, JOACA! Intra si tu in cursa!

ro

05 Apr, 2013 20:33 3205 Marime text
Dragi copii, parinti si profesori, ne bucuram sa anuntam inceperea celei de-a doua editii a concursului de limba engleza JOC, JOACA, concurs organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu  tabere.com.

Sunt provocati sa participe la acest concurs, elevii cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani, din intreaga tara, pasionati de limba engleza si de cultura britanica.

Pe castigatorul premiului I il asteapta o vacanta de vis, intr-o tabara de limba engleza si aventura, in Anglia, la Isle of Wight, oferita de tabere.com. Castigatorul va petrece doua saptamani in Anglia, in perioada 10 - 24 August 2013, alaturi de sute de tineri sositi in campusul The Island din toate colturile lumii.

Pe langa lectiile de limba engleza cu profesori vorbitori nativi incluse in program, castigatorul va avea posibilitatea de a alege dintre cele peste 45 de activitati sportive si de aventura si va vizita orasele Londra si Portsmouth.
Pentru a facilitat accesul unui numar cat mai mare de participanti, dar si pentru a le dezvolta spiritul de competitie, cea de-a doua editie a concursului JOC, JOACA se va desfasura pe parcursul a trei etape. Astfel, limba engleza este folosita ca suport pentru testarea creativitatii concurentilor la nivelul inteligentei, corelate cu gradul de cunoastere al limbii straine.

Va invitam sa accesati site-ul tabere.com, pentru detalii privind participarea la concurs.

Le uram tuturor participantilor mult succes!

Link concurs: http://tabere.com/tabara/concurs-de-limba-engleza-joc-joaca-editia-ii-intra-si-tu-cursa-si-poti-castiga-o-tabara-de
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulian 26 Apr, 2013 16:59 VAND ANTENE SATELIT FARA ABONAMENT LUNAR.ANTENA ARE 35 PROGRAME ROMANESTI, 500 PROGRAME STRAINE, 300 PROGRAME DE RADIO. OFERIM CONSULTANTA GRATUIT. MAI MULTE INFORMATII LA NUMERELE DE TELEFON 0741455320 0767014723 0727614591...