Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Tribunalul Constanța, decizie executorie Teatrul de Stat Constanța, obligat să o repună în funcția de director artistic pe actrița Dana Dumitrescu

ro

20 Jan, 2021 00:00 3673 Marime text
  • Consilierii județeni constănțeni vor aproba în ședința din 20 ianuarie noua organigramă a Teatrului de Stat Constanța
  • TSC a solicitat printr-o adresă modificarea organigramei și statului de funcții a instituției, în sensul, reînființării postului de director artistic prin transformarea postului vacant de secretar de marketing și comunicare
  • Postul de director artistic va fi ocupat de fostul manager al Teatrului de Stat din Constanța, Dana Dumitrescu
  • Aceasta a obținut la sfârșitul anului trecut, de la Tribunalul Constanța o decizie executorie, în dosarul 7562/118.2019 care obligă teatrul să o repună pe postul de anterior concedierii, până la finalizarea cauzei
  • În dosar, magistrații au mai decis și plata unor drepturi salariale cuvenite în baza contractului
  • TSC a formulat recurs în acest dosar
 
Consilierii județeni constănțeni vor aproba în ședința din 20 ianuarie a.c. noua organigramă a Teatrului de Stat Constanța, instituție aflată în subordinea administrației județene.
Potrivit proiectului de hotărâre, care poate fi consultat în secțiunea "documente", TSC a solicitat printr-o adresă din 13.01.2021, modificarea organigramei și statului de funcții a instituției, în sensul, reînființării postului de director artistic prin transformarea postului vacant de secretar de marketing și comunicare.
Postul de director artistic va fi ocupat de fostul manager al Teatrului de Stat din Constanța, Dana Dumitrescu, demisă din funcția de manager în ianuarie 2019, în urma unui control la finalul căruia, s-a dispus activarea articolului 27 din cadrul contractului de management al acesteia.
Dumitrescu a deschis ulterior mai multe procese Consiliului Județean Constanța.
Actrița câștigase prin concurs și postul de director artistic, din care se suspendase în momentul în care a devenit manager. Anul trecut, o dată cu modificarea organigramei, postul acesteia a fost desființat și Dumitrescu, concediată.
Într-unul dintre dosare, Dumitrescu a obținut la sfârșitul anului trecut, de la Tribunalul Constanța o decizie executorie, în dosarul 7562/118.2019 care obligă TSC să o repună pe postul de anterior concedierii, până la finalizarea cauzei.
În dosar, magistrații au mai decis și plata unor drepturi salariale cuvenite în baza contractului.
Precizăm că TSC a formulat recurs în acest dosar.
 

Alte modificări în organigrama TSC

 
Totodată, departamentul garderobiere din subordinea Serviciului Regizorat se desființează, iar cele două posturi de garderobier trec în subordinea compartimentului marketing și comunicare subordonat la rândul său, Biroului de marketing și organizare spectacole.
De asemenea, se desființează compartimentul pictură/butaforie din subordinea directorului tehnic iar cele două posturi de transferă în subordinea altor departamente.
Astfel, noua organigramă propusă cuprinde un număr de 78 de posturi, din care 9 de conducere și 69 de execuție.
 
Citește și:

Horia Țuțuianu pierde procesul cu fostul manager de la Teatrul de Stat Constanța. Cheltuieli de judecată și drepturi salariale plătite din banii noștri!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii